Pożywna sałatka z ciecierzycą, pomidorami i orzechami to danie wprost idealne do luch boxa. Zabierz je ze sobą do pracy lub szkoły, by mieć sycący obiad zawsze pod ręką!Dowiedz się więcej!
Kolorowa sałatka z ogórkiem gruntowym i jajami przepiórczymi sprawdzi się jako drugie śniadanie lub lunch. Wzbogacona aksamitnym sosem sezamowym nabiera wyjątkowo wyrazistego smaku!Dowiedz się więcej!
Grillowe menu wcale nie musi być tłuste i ciężkie! Delikatna sałatka z grillowanym kurczakiem, żurawiną i parmezanem jest tego najlepszym przykładem.Dowiedz się więcej!
Wiosna w pełni, zatem czas zmienić menu na nieco lżejsze. Proponujemy sałatkę makaronową z ogórkiem, pomidorkami oraz serem feta. Prosto, lekko i niezwykle smacznie!Dowiedz się więcej!
Sałatka nicejska to jedna z najpopularniejszych sałatek na świecie. W naszej wersji podstawa jest klasyczna – sałata, jajka i tuńczyk – jednak całość urozmaiciliśmy pysznym sosem czosnkowo-cebulowym!Dowiedz się więcej!
Wiosenna sałatka z sosem sezamowym jest prosta i szybka w przygotowaniu, a dodatkowo niezwykle zdrowa i… kolorowa! Dzięki niej naprawdę poczujesz wiosnę!Dowiedz się więcej!
Sałatka to zawsze dobry wybór! Wypróbuj naszą propozycję i przygotuj sałatkę śledzową w łódeczkach z buraków.Dowiedz się więcej!
Skoro jest jesień, to na stole koniecznie musi pojawić się pieczona dynia! Dowiedz się więcej!
Sałatka z pieczonych buraków to bomba witaminowa i bogatctwo różnorodnych smaków.Dowiedz się więcej!