Sałatka w kieliszku to efektowna przekąska na imprezę. Lekka sałatka podana w niebanalny sposób będzie miłym zaskoczeniem dla Twoich gości!Dowiedz się więcej!
Zainspiruj się kuchnią francuską i przygotuj sałatkę paysanne z ziemniakami, szynką, fasolką szparagową i jajkiem sadzonym. Sałatka jest niezwykle sycąca – z powodzeniem nada się na obiad lub kolację.Dowiedz się więcej!
Pełna smaku sałatka z wędzoną rybą i piklami to idealna propozycja na jesień. Dodatkowo to niezwykle proste w przygotowaniu danie z pikantną nutą w postaci sosu o smaku wasabi – spróbuj!Dowiedz się więcej!
Karczochy to zdecydowanie niedoceniane warzywa. Mają delikatny, orzechowy posmak, który doskonale komponuje się z wieloma składnikami. Nasza propozycja to marynowane serca karczochów w towarzystwie jajek przepiórczych, pomidorków koktajlowych i orzechów pekan. Całość skąpana w wyrazistym sosie czosnkowo-cebulowym – spróbuj!Dowiedz się więcej!
Sałatka z brokułem i jajkiem to znany przepis, jednak zazwyczaj jest serwowana z sosem czosnkowym. Tym razem warto zastąpić go pysznym dressingiem miodowo-musztardowym, dzięki któremu na nowo odkryjecie smak tej sałatki. Całość będzie przyjemnie chrupiąca dzięki wcześniej przygotowanym grzankom.Dowiedz się więcej!
Kolorowa sałatka z ogórkiem gruntowym i jajami przepiórczymi sprawdzi się jako drugie śniadanie lub lunch. Wzbogacona aksamitnym sosem sezamowym nabiera wyjątkowo wyrazistego smaku!Dowiedz się więcej!
Sałatka nicejska to jedna z najpopularniejszych sałatek na świecie. W naszej wersji podstawa jest klasyczna – sałata, jajka i tuńczyk – jednak całość urozmaiciliśmy pysznym sosem czosnkowo-cebulowym!Dowiedz się więcej!
Wiosenna sałatka z sosem sezamowym jest prosta i szybka w przygotowaniu, a dodatkowo niezwykle zdrowa i… kolorowa! Dzięki niej naprawdę poczujesz wiosnę!Dowiedz się więcej!
Sałatka, którą zrobisz o każdej porze roku, a poza tym prosta i szybka? Spróbuj naszą propozycję z fasolki, ziemniaków i dodatkiem sosu sezamowego. Dowiedz się więcej!