Sos

45 min
4 porcje
Poziom trudności: łatwy

Sałatka z pieczoną dynią

Skoro jest jesień, to na stole koniecznie musi pojawić się dynia! Możliwości jej wykorzystania jest naprawdę wiele, zaczynając od makaronów,…

60 min
4 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Sałatka z pieczonych buraków

Sałatka z pieczonych buraków to bomba witaminowa i bogatctwo różnorodnych smaków.Dowiedz się więcej!

20 min
4 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Sałatka z brokułami i fetą

Sałatka z brokułem to idealny pomysł na lunch do pracy lub szkoły.Dowiedz się więcej!

15 min
4 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Dyniowo-sezamowa pasta do pieczywa

Pasta dyniowo-sezamowa jest wprost idealna na jesień, kiedy sezon na dynię w pełni rozkwita.Dowiedz się więcej!

45 min
3 porcje
Poziom trudności: łatwy

Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim

Łosoś na szpinaku w cieście francuskim to dobrze i lubiane znane połączenie. Nowego wymiaru nadaje mu dodatek Sosu o smaku wasabi Mosso Impresje.Dowiedz się więcej!

55 min
6 porcji
Poziom trudności: łatwy

Schab duszony w warzywach

Schab to jedna z najbardziej tradycyjnych potraw, pojawiających się na naszych stołach. Soczyste mięso, aromatyczne duszone warzywa i Sos Czosnkowo-Cebulowy Mosso Impresje – czego chcieć więcej?Dowiedz się więcej!

40 min
6 porcji
Poziom trudności: Średnio trudny

Makaron nadziewany mięsem

Specjalnie do miłośników tego włoskiego przysmaku przygotowaliśmy przepis na makaronowe muszle nadziewane mięsem mielonym, szpinakiem i ricottą.Dowiedz się więcej!

30 min
4 porcje
Poziom trudności: łatwy

Kotlety jajeczne z kaszą jaglaną

Kotleciki jajeczne z kaszą jaglaną, wyrazistym sosem o smaku wasabi i dodatkiem sałatki z pomidorami i mozzarellą to świetna propozycja na wegetariański obiad.Dowiedz się więcej!

30 min
4 porcje
Poziom trudności: łatwy

Polędwiczki z suszonymi pomidorami

Polędwiczki z suszonymi pomidorami to przepis na prosty i pyszny obiad! Spróbuj!Dowiedz się więcej!