Wasabi

15 min
4 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Odświeżający Tabbouleh z kaszy bulgur

Tabbouleh to sałatka popularna w krajach Bliskiego Wschodu. To proste danie zabierze Cię w niezwykłą, kulinarną podróż. Gotowy?Dowiedz się więcej!

20 min
4 porcje
Poziom trudności: łatwy

Gofry belgijskie z łososiem

Wytrawne gofry? Czemu nie! Z kremowym, pikantnym serkiem z dodatkiem sosu o smaku wasabi i łososiem smakują wyśmienicie!Dowiedz się więcej!

15 min
4 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Sałatka z kuskusem i tuńczykiem

Co zrobić, gdy nie masz czasu na gotowanie lub zaskoczyli Cię niespodziewani goście? Kuskus z dodatkami w postaci tuńczyka i pomidorów uratuje sytuację, a wyrazistości daniu nada sos o smaku wasabi.Dowiedz się więcej!

10 min
4 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Sałatka grecka z nutą wasabi

Wszyscy znamy pyszną i lekką sałatkę grecką. Idealna na grilla, do obiadu czy jako lunch do pracy. A gdyby tak nadać jej odrobinę ostrości?Dowiedz się więcej!

20 min
4 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Chłodnik ogórkowy

Chłodnik to idealna zupa na lato! Jaki smak wybrać? W naszym dzisiejszym menu znajdziecie przepis na chłodnik ogórkowy z pikantną nutą wasabi.Dowiedz się więcej!

180 min
8 porcji
Poziom trudności: łatwy

Żytni odrywany chlebek z pesto z wasabi

Chlebek z pesto z wasabi jest idealny na każdą okazję – na grilla, wytrawne śniadanie, a także jako szybka przekąska w ciągu dnia. Co ważne, nie trzeba go kroić co sprawia, doskonale sprawdzi się również na pikniku pod chmurką.Dowiedz się więcej!

3 porcje
Poziom trudności: łatwy

Pieczone pierogi

Chrupiące pierogi ze szpinakiem, prosto z piekarnika! Ich wyjątkowy smak z pewnością Cię zaskoczy, a nutka wasabi doda daniu pikanterii.Dowiedz się więcej!

25 min
3 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Mintaj z fasolką szparagową

Kto z nas nie lubi ryb? Mintaj w towarzystwie fasolki szparagowej to lekkie i świeże danie – idealne na lato!Dowiedz się więcej!

30 min
4 porcje
Poziom trudności: bardzo łatwy

Pieczone szparagi z nutką wasabi

Sezon na szparagi trwa w najlepsze! Skorzystaj z okazji i przygotuj pieczone szparagi, zawinięte z serem camembert i szynką parmeńską w kruche ciasto francuskie. Pikantna nutka wasabi nadaje szparagom wyrazistości i sprawia, że ta potrawa to prawdziwa rozkosz dla podniebienia!Dowiedz się więcej!