35 min 3 porcje Poziomtrudności: bardzo łatwy Zapisz PDF lub drukuj Udostępnij: Share Udostępnij Tweet Pin it Kategorie: Lunch, Musztardowo-Miodowy, Przepisy, Warzywa, Sałatka z halloumi i soczystymi jeżynami to idealny wybór na sierpień. Dodatek kaszy sprawia, że jest to pożywne i sycące danie – spróbuj! Składniki Mosso Impresje Sos sałatkowy Musztardowo-Miodowy 250 g jeżyn 2 opakowania sera halloumi ½ szklanki kuskusu perłowego 1/3 szklanki orzechów włoskich 1 szklanka rukoli 2 łyżki Oleju Mazowieckiego Mosso Dodaj olej! Do gotującej się kaszy możesz dodać 1-2 łyżki oleju – dzięki temu kasza nie będzie się kleić. Sałatce z jeżynami smaku dodaje: Mosso Impresje Sos sałatkowy Musztardowo-Miodowy Sosów szukaj w najbliższym hipermarkecie Auchan, Carrefour, Kaufland PRZYGOTOWANIE: Kaszę ugotuj w osolonej wodzie i odcedź. Pokrój ser halloumi na plastry. Na patelni rozgrzej 1-2 łyżki Oleju Mazowieckiego Mosso i podsmaż ser z obu stron na złoty kolor. Podpraż na suchej patelni orzechy i posiekaj je grubo. Wymieszaj wszystkie składniki sałatki i polej Sosem Musztardowo-Miodowym Mosso Impresje. Dodaj olej! Do gotującej się kaszy możesz dodać 1-2 łyżki oleju – dzięki temu kasza nie będzie się kleić. Sałatce z jeżynami smaku dodaje: Mosso Impresje Sos sałatkowy Musztardowo-Miodowy Sosów szukaj w najbliższym hipermarkecie Auchan, Carrefour, Kaufland Pomieszaj owoce! Jeżyny możesz zamienić lub wymieszać z malinami. ilość porcji: 3