15 min 3-4 porcje Poziomtrudności: bardzo łatwy Zapisz PDF lub drukuj Udostępnij: Share Udostępnij Tweet Pin it Kategorie: Lunch, Mięso, Musztardowo-Miodowy, Posiłki, Przepisy, Warzywa, Znana sałatka z szynką i pieczarkami może zaskoczyć Cię smakiem, jeśli dodasz do niej ser wędzony oraz wyrazisty sos musztardowo-miodowy. Odrobinę kwasowości dodadzą ogórki konserwowe – spróbuj! Składniki Mosso Impresje Sos sałatkowy Musztardowo-Miodowy 1 słoik marynowanych pieczarek 200 g szynki 4 serki typu oscypek 1 puszka kukurydzy konserwowej 4 ogórki konserwowe 1 czerwona cebula 1 pęczek szczypiorku Sól i pieprz do smaku Zamień składniki! Jeśli masz więcej czasu, możesz szynkę zamienić na podsmażony filet z kurczaka lub polędwiczkę wieprzową. Sałatce z pieczarkami smaku dodaje: Mosso Impresje Sos sałatkowy Musztardowo-Miodowy Sosów szukaj w najbliższym hipermarkecie Auchan, Carrefour, Kaufland PRZYGOTOWANIE SAŁATKI Z PIECZARKAMI: Odsącz z zalewy pieczarki oraz ogórki i konserwową kukurydzę. Pokrój szynkę w kostkę, oscypki w paski. Cebulę pokrój w piórka, a ogórka w talarki. Posiekaj drobno szczypiorek. Połącz składniki sałatki i wymieszaj z Sosem Musztardowo-Miodowym Mosso Impresje. Zamień składniki! Jeśli masz więcej czasu, możesz szynkę zamienić na podsmażony filet z kurczaka lub polędwiczkę wieprzową. Sałatce z pieczarkami smaku dodaje: Mosso Impresje Sos sałatkowy Musztardowo-Miodowy Sosów szukaj w najbliższym hipermarkecie Auchan, Carrefour, Kaufland Zabierz do pracy! Sałatka doskonale nada się do lunch boxa. ilość porcji: 3-4