20 min 5 porcji Poziomtrudności: bardzo łatwy Zapisz PDF lub drukuj Udostępnij: Share Udostępnij Tweet Pin it Kategorie: Czosnkowo-Cebulowy, Lunch, Przekąska, Przepisy, Warzywa, Marchew, fasolka szparagowa i pomidorki koktajlowe w towarzystwie chrupiących migdałów oraz pistacji to połączenie doskonałe! Idealnym dopełnieniem tego dania jest aromatyczny sos czosnkowo-cebulowy. Musisz tego spróbować! Składniki Sos Czosnkowo-Cebulowy Mosso Impresje 5 marchewek 350 g fasolki szparagowej 1 szklanka pomidorków koktajlowych garść migdałów 2 garści pistacji garść świeżej natki pietruszki garść świeżej mięty sól, pieprz do smaku Przelej warzywa zimną wodą! Po krótkim gotowaniu zawsze przelewaj warzywa bardzo zimną wodą. Dzięki blanszowaniu zachowają piękny kolor i smak. Sałatce z marchewki i fasolki smaku dodaje: Mosso Impresje Sos sałatkowy Czosnkowo-Cebulowy Sosów szukaj w najbliższym hipermarkecie Auchan, Carrefour, Kaufland PRZYGOTOWANIE: Marchewkę obierz i pokrój wzdłuż na ćwiartki. W garnku z osoloną wodą gotuj marchewkę oraz fasolkę przez około 5-10 minut. Po ugotowaniu odcedź i przelej zimną wodą. Pistacje obierz ze skorupek. Pomidorki przekrój na połówki. Migdały, miętę i pietruszkę posiekaj. Wymieszaj składniki sałatki wraz z orzechami i ziołami. Dodaj Sos Czosnkowo-Cebulowy Mosso Impresje. Podawaj od razu po przygotowaniu. Przelej warzywa zimną wodą! Po krótkim gotowaniu zawsze przelewaj warzywa bardzo zimną wodą. Dzięki blanszowaniu zachowają piękny kolor i smak. Sałatce z marchewki i fasolki smaku dodaje: Mosso Impresje Sos sałatkowy Czosnkowo-Cebulowy Sosów szukaj w najbliższym hipermarkecie Auchan, Carrefour, Kaufland Dodaj mięso! Sałatka doskonale dopełni posiłek z dodatkiem porcji mięsa, np. pieczona pierś z kaczki. czas potrzebny: 20 minutilość porcji: 5Sałatkagotowanie